Over ons

U bent er voor uw residenten. Servantis is er voor u.

Servantis is een gegroeid uit de groep Soprim@, beheerder van woonzorgcentra. Daar realiseerde het vaste team van ingenieurs en bouwcoördinatoren in de afgelopen jaren voor ruim 60.000 m2 aan nieuwbouw en renovatie van woonzorgcentra en assistentiewoningen, goed voor zowat 1.000 woongelegenheden. Vandaag staat Servantis als onafhankelijk bedrijf (niet verbonden aan een zorggroep) ten dienste van de hele Vlaamse ouderenzorgsector. 
 
Servantis breidde de activiteiten ook uit naar de residentiële woonprojectmarkt, waar het studie- en bouwcoördinatie doet voor grote projecten van appartementen, lofts, woonerven e.d. 
 

Wat u zeker nog moet weten over Servantis:

  • Servantis bouwt niet in standaarden. Uw wensen staan centraal en elk project is uniek.
  • Servantis is geen consultancybureau: het brengt uw dromen en wensen niet enkel in kaart, maar realiseert ze ook. 
  • Servantis behoort tot DORIAN, Groep voor mensgericht ondernemen. Deze bedrijvengroep is actief in verschillende sectoren dingen. Via dynamisch en verantwoord ondernemerschap en als stabiele en sterke partner van overheden, maatschappelijk en andere organisaties. Tot de DORIAN GROEP behoort ook Optimum C vzw. Optimum C is een onafhankelijke dienstverlener voor ouderenzorg in Vlaanderen, niet gebonden aan een zorginstelling of -groep. Het team bundelt jarenlange terreinervaring met innovatieve inzichten van een netwerk van gerenommeerde professionals en academici. Optimum C levert organisatieadvies, organiseert vormingen en biedt concrete managementdiensten aan. Servantis werkt nauw samen met Optimum C voor het afstemmen van bouwconcepten en -plannen op de realiteit, normering en noodwendigheden in de ouderenzorgsector.